Wellness test c використанням необхідного обладнання. Клієнт отримує готове меню, рекомендації по харчуванню (не менше 14 сторінок).
1. Wellness test:
- докладне анкетування та збір інформації про клієнта (досвід занять спортом, рівень тренованості, загальний стан здоров'я, обмеження й протипоказання за станом здоров'я, спосіб життя, таблиця історії ваги);
- виміри шкірно-жирових складок;
- основні антропометричні параметри;
- вимір складу тіла на композиційному аналізаторі;
- індивідуальні норми по харчуванню;
- розрахунок енергетичних потреб організму;
- визначення потреб у воді;
- індивідуальні норми споживання білків, жирів, вуглеводів;
- індивідуальні норми споживання клітковини;
- харчовий тест;
- вивчення звичок харчової поведінки;
- складання індивідуального меню, виходячи з поставлених цілей
2. Вимірювання складу тіла на композиційному аналізаторі: - загальна вага тіла;
- підшкірно жировий компонент;
- % рідини в організмі;
- безжирова маса тіла;
- оцінка основного обміну речовин;
- щільність кісткової маси;
- рівень вісцерального жиру;
- оцінка фізичного стану.